De kantinecommissie is 1 van de grotere commissies binnen onze vereniging en we maken gebruik van één e-mail adres voor alle kantine gerelateerde zaken.  Voor het deel inkoop gebruiken we een apart e-mail adres. Op deze manier kunnen we vragen en verzoeken zo efficiënt mogelijk oppakken.

• Voor alle zaken met betrekking tot de planning van de bardiensten, gebruik van de kantine etc. kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor zaken die te maken hebben met de inkoop kun je je mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezien de grootte van onze vereniging en het houden van overzicht, dienen alle verzoeken, vragen en dergelijke met betrekking tot gebruik kantine altijd via e-mail aangevraagd te worden op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kantinecommissie bestaat uit de volgende leden:

Functie

Bestuur/commissie

Evelien Buursink

Bestuurslid/planning

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Ettema

Lid/Coördinator schoonmaak