Deze zaterdag was een vroegertje voor Zat 2 omdat de uitwedstrijd tegen Broekster Boys in Damwoude op het programma stond en er bij Dokkum wegwerkzaamheden en een wielerronde was en we dus een toeristische route moesten nemen door allerlei pittoreske dorpjes .
In Damwoude aangekomen gaan we kleden en starten de bespreking om daarna met een lekker zonnetje de warming up te beginnen op het kunstgrasveld.
Voor de wedstrijd komen we ook nog oud trainer van Viboa Ron de Boer tegen die hier de hoofdmacht traint en na ons speelt tegen CVVO uit Lemmer ( 1-1).
Na de aftrap op het hoofdveld blijkt dat BB ons snel onder druk wil zetten maar nog niet echt kansen krijgt en wij er redelijk onder uit kunnen voetballen maar zelf pas in na ongeveer 20 minuten krijgen wij onze eerste kans en word ook direct verzilverd zodat we wat comfortabeler konden voetballen .
De eerste helft heeft voor beide ploegen nog wat kansjes maar er word niet meer gescoord zodat we gingen rusten met een 0-1 voorsprong .
In de rust de gebruikelijke puntjes op de i gezet en dat resulteerde in de eerste minuut van de tweede helft in twee (?!?) fantastische doelpunten zodat we  comfortabel op 0-3 stonden .
Hierna ontstond een rommelige fase van de wedstrijd omdat BB alles uit de kast haalde om voor hun een beter resultaat te halen en ook de scheidsrechter liet dit toe waarbij hij onze spelers wel 2 keer de gele kaart toonde en dit ook terecht was maar voor onze gastheren toch wel behoorlijk mild was .
In deze hectische fase kreeg Zat 2 ook een penalty tegen zodat onze gastheren hun aansluitingstreffer hadden maar als een duveltje uit een doosje wist onze Martijs zijn derde van de middag te maken zodat we weer comfortabel konden voetballen maar weer wisten onze gastheren hier niet aan mee te werken zodat het uiteindelijk 2-4 werd.
Mooi om te zien was dat de invallers Ben en Mourad ook hun mannetje stonden na lang blessureleed en natuurlijk onze Man of the Match Martijs die ook lang aan de kant heeft gestaan een perfecte wedstrijd speelde !

De gehaktbal van BB werd beoordeeld met een 7,3 en dit is het hoogste cijfer tot nu toe