OKVC-JO13-2   VV WINSUM-JO13-4

Na een paar minuten spelen was het eerste doelpunter al, de keeper van OKVC kreeg het eerste doelpunt van VV.WINSUM te verwerken. De club van Oldenhove liet het er niet bij zitten, ook de keeper van Winsum mocht gaan vissen 1-1. Er waren al een flink aantal minuten verstreken voordat het volgende doepunt er kwam ruim 20 minuten een snelle “rush” naar voren, de verdienstelijk doelman van Oldenhove kon er niet meer bij 1-2.Het  volgende doelpunt liet lang op zich wachten,pas na 25 minuten 1-3. Keeper Marth kon in de “kluit” van spelers de bal niet pakken dus verdween de bal in het doel.

Wel was er nog een klein incidentje, Marth pakte de bal in zijn handen buiten de “denkbeeldige lijn van het strafschop gebied” scheids vond dat het er buiten was, dus bal werd voor de tegenstander, die de kans niet benutte. 

Na de pauze werd de draad weer snel opgepakt van 2-4,  naar 2-5. Hoewel de keeper van Oldenhove goed zijn best deed, het was hardwerken voor hem,     en dat leidde tot verslapping bij de keeper van Winsum, gevolg; er stond opeens een tegenstander voor zijn neus, bal even met de voet wegtikken ging niet meer 3-6. Dat het even later 3-7 werd dat maakte duidelijk dat hier maar één de winnaar is.

 Winsum goed gedaan jongelui. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - https://www.vvwinsum.nl/images/user/jws117/vers/1718/10/134/