logo nwsbrfVv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1.000 leden.

De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met zes seniorenteams (drie op zaterdag en drie op vrijdagavond 7x7) en vier meidenteams.

In de zomer van 2020 heeft vv Winsum een driejarig sponsorcontract ontvangen van ING, als hoofdsponsor van de KNVB, omdat zij een plan heeft ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen. Eerder werd vv Winsum al door de KNVB geselecteerd voor een ontwikkelingsprogramma voor meiden- en vrouwen.

Vrouwen 1 draait op dit moment voor het derde jaar mee in de 1e klasse en heeft de ambitie om een stabiele 1eklasser te worden en op termijn wellicht door te groeien naar de hoofdklasse. Het team is een goede mix van ervaren vrouwen en jeugdig talent, waar de komende jaren nog voldoende rek in zit. Jaarlijks sluiten enkele talenten vanuit de vrouwen 2 en de meidenopleiding aan bij de 1e selectie. Daarnaast heeft dit team ook een aanzuigende werking op talenten uit de regio.

vv Winsum zoekt per direct of met ingang van het komende seizoen een trainer-coach die:
- in het bezit is van TC 3/UEFA C of bereid is deze te halen;
- fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
- gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters, zowel op team- als individueel niveau;
- communicatief vaardig is en in staat is om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de speelsters;
- oog heeft voor de ontwikkeling van talentvolle speelsters (verbinding vrouwen 2 en meidenopleiding);
- prestatie, maar ook plezier en humor, hoog in het vaandel heeft staan;
- interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
- de trainingen verzorgt op de maandag- en donderdagavond en het team coacht op de wedstrijddagen.

Affiniteit/ervaring met het vrouwenvoetbal is een pré.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je motivatie en voetbal CV, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbal Zaken, tel: 06-28822057.