logo nwsbrfEnthousiaste verzorg(st)er die de vrouwenselectie in het seizoen 2020-2021 wil begeleiden!

Binnen vv Winsum is het meiden- en vrouwenvoetbal erg belangrijk en de club wil dan ook graag verder investeren in de ontwikkeling van de vele voetballende meiden en vrouwen. Een essentieel onderdeel in de voetbalontwikkeling van de speelsters is de fysieke fitheid. Wanneer de speelsters fysiek fit zijn, kunnen ze aan alle aangereikte voetbalmomenten deelnemen. Door het creëren van inzicht en bewustwording over de fysieke fitheid kan de voetbalontwikkeling worden geoptimaliseerd.

Wat ga je doen?

Als verzorg(st)er maak je deel uit van de staf van vv Winsum VR1 en werk je nauw samen met de trainers. De selectie traint op maandag- en donderdagavond en speelt haar wedstrijden op zaterdagmiddag. Van de verzorg(st)er wordt verwacht dat je op zaterdag aanwezig bent en indien mogelijk één trainingsavond, dit kan in overleg.

Je bent verantwoordelijk voor de fysieke fitheid van speelsters bij wedstrijden en trainingen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit tapen en masseren en wanneer mogelijk het opstellen van oefenprogramma’s. Verder ben je verantwoordelijk voor de fysieke fitheid van speelsters en bepaal je of speelsters inzetbaar zijn voor trainingen en wedstrijden en stem je dit af met de trainer(s). Ook vervul je een rol in het verbeteren van de fysieke fitheid van speelsters. Tot slot maak je onderdeel uit van een verzorgingsteam binnen vv Winsum die wordt aangestuurd door een hoofd sportverzorging, waarin verzorg(st)ers en fysiotherapeuten nauw met elkaar samenwerken.

Wat is je achtergrond?

• Opleiding sportmassage of fysiotherapeut (evt. in opleiding)
  • Je hebt affiniteit met voetbal;
  • Je bent enthousiast en flexibel;
  • Je kunt goed samenwerken in teamverband;
  • Je vindt het leuk om nauw betrokken te zijn bij de selectie van vv Winsum;
  • Je hebt inzicht en gevoel voor de persoonlijke ontwikkeling van de speelsters en wilt hier graag vanuit het oogpunt ‘fysieke fitheid’ een bijdrage aan leveren.

Wat kun je verwachten?

• Goede ondersteuning en begeleiding vanuit de staf van vv Winsum VR1 en het sportverzorgingsteam binnen vv Winsum.
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van selectie op het gebied van sportverzorging.
  • Meedraaien binnen een ambitieuze voetbalclub, waar je je optimaal kunt ontwikkelen op het vlak van zeer uiteenlopende sportblessures en kunt sparren met een volledig sportverzorgingsteam.
  • Goede faciliteiten op het nieuwe complex van vv Winsum, inclusief een goed uitgeruste verzorgingsruimte en de benodigde middelen voor de verzorging.
  • Nauwe samenwerking met Fysio2Fit, praktijk voor sportfysiotherapie
  • Het vervullen van een essentiële rol in de voetbalontwikkeling van de speelsters.
  • Vergoeding op basis van vrijwilligersovereenkomst

Interesse?

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger die vv Winsum zoekt? En pas je in dit profiel? Neem dan contact op met Neil Judkins of door te bellen naar 06-15310556 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..