logo nwsbrfVv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1.000 leden.

Het eerste zaterdagelftal speelt al jaren structureel in de eerste klasse en het tweede elftal is een vast gezicht in de reserve hoofdklasse. Het tweede elftal bestaat uit een aantal ervaren spelers, aangevuld met veel jonge talentvolle voetballers, die vaak zijn doorgestroomd vanuit de eigen jeugdafdeling. Het tweede elftal is, zeker gezien het niveau waarop zij spelen, een ideaal verlengstuk vanuit de jeugdopleiding en tevens ideale opstap richting het eerste elftal.

vv Winsum zoekt met ingang van het komende seizoen (2021-2022) een trainer-coach die:

- in het bezit is van TC 3/UEFA C;
- fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
- die zich wil ontwikkelen als trainer-coach;
- gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers, zowel op team- als individueel niveau;
- communicatief vaardig is en in staat is om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de spelers;
- aandacht heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van spelers op technisch, tactisch en mentaal vlak;
- oog heeft voor de ontwikkeling van talentvolle spelers (verbinding JO19/jeugdopleiding);
- prestatie, maar ook plezier en humor, hoog in het vaandel heeft staan;
- een goede wisselwerking heeft met de hoofdtrainer van vv Winsum heren 1;
- interesse en betrokkenheid toont in de spelers en de vereniging;
- de trainingen verzorgt op de dinsdag- en donderdagavond en het team coacht op de wedstrijddagen.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je motivatie en voetbal CV, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbal Zaken, tel: 06-28822057.