Vanaf 11april aanstaande starten we weer met de actie “Gratis meetrainen”! Iedereen van 4 tot 80 jaar, jongen of meisje, man of vrouw, van recreatie tot prestatie en van keeper tot spits kan bij vv Winsum ervaring op gaan doen in deze fantastische sport: VOETBAL!

Lijkt het je leuk om mee te trainen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op. De actie loopt van 11 april t/m 11 juni. Mocht je na afloop van deze gratis trainingen vervolgens graag willen voetballen bij vv Winsum, meld je dan aan via de website en je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten.

Ook indien je op dit moment elders op de groene velden de spits voorziet van geweldige voorzetten, je de Messi of Lieke Martens van de tegenpartij geheel aan banden legt, je strooit met passes a la Frenky de Jong en je als sluitpost de welbekende “nul” als doelstelling hebt; Dan is een kennismaking met vv Winsum misschien voor jou wel de juiste sleutel tot succes en plezier! Houd er bij overschrijvingen vanaf een andere vereniging rekening mee dat dit uiterlijk 15 juni aanstaande verwerkt moet zijn. Meld je daarom voor 15 juni 2022 aan als lid via de site en je zult vervolgens de cultuur van deze mooie club op “Het Hoogeland” ervaren!

Meemaken is beleven!

Poster gratis meetrainen 2022