Supersnel Glasvezel Internet? In Winsum kan het, laten we het samen doen!

Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt wordt Supersnel glasvezel internet voor veel mensen in het dorp beschikbaar en vv Winsum werkt hier graag aan mee. Samen met het snelle DELTA Fiber Netwerk en de providers Delta en Caiway bieden wij iedereen in het dorp de mogelijkheid om via de club een abonnement bij één van deze twee glasvezelproviders af te sluiten.

vv Winsum is een samenwerking aangegaan met Delta Fiber om glasvezel te promoten in ons mooie dorp. Deze clubactie houdt in dat je je via ons kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway of Delta. Bij iedere aanmelding ontvangen wij €50,- in de clubkas en jij als nieuwe klant €25,- op je bankrekening. Een actie die wij als voetbalclub in deze coronaperiode goed kunnen gebruiken! Uiteraard dient wel de campagne behaald te worden, maar hier hebben wij alle vertrouwen in!

Deze actie geldt niet alleen voor onze leden, maar voor alle inwoners van Winsum.

Kortom, wil je supersnel glasvezel internet? Help ons dan mee door je via deze site als klant bij Delta of Caiway aan te melden. Je kan natuurlijk ook andere mensen op de onze glasvezelactie wijzen. Laat bekende, vrienden en/of familie zich via onze club aanmelden, zodat we zoveel mogelijk op kunnen halen met deze actie! Een win-win-win situatie dus!

Waarom kiezen voor glasvezel?

Door te kiezen voor glasvezel profiteer je van heel veel voordelen ten opzichte van Coax of ADSL:

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs. Glasvezel kan razendsnel internet bieden tot wel 1000 Mbps (en in de nabije toekomst zelfs al een veelvoud daarvan). En de prijzen zijn vergelijkbaar met die van de grootste ADSL- en Coax aanbieders
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd. Geen gedoe meer met "maximaal zoveel Mb per seconde", nee, gewoon krijgen wat je afneemt. Bij de bakker verwacht je toch ook een heel brood en niet "maximaal een heel brood"? Wel zo logisch!
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping. Online gamen met de hoge (en stabiele!) snelheid van glasvezel. Snelle responstijden en geen vertragingen meer in je spel. Dat wil toch iedere gamer?
  • Even snel uploaden als downloaden. Steeds meer meetings via Zoom of Teams, grotere bestanden uploaden, het gebeurt steeds vaker en zal in de nabije toekomst alleen nog maar meer worden. Waarom zou je wachten op een trage upload als dat met glasvezel niet meer nodig is?

 

Delta of Caiway?

(Sponsor tekst) Kies je voor DELTA? Dan bepaal je iedere maand zelf wat je aanzet en wat je gebruikt. Wat minder televisie kijken in de zomer? Schakel terug naar 50 zenders en bespaar op je maandlasten. Juist sneller internetten in de zomer? Schakel dan op naar 400 of 1000 Mbps. Jij bepaalt het helemaal zelf!

Met DELTA krijg je een Giga Goede Wifi. Dat houdt in dat jouw huis indien nodig wordt uitgerust met een Wifi-netwerk op drie verdiepingen met gratis MESH-apparatuur in bruikleen. En kabels worden ook nog eens netjes weggewerkt langs de plinten. Dat is pas ontzorgen!

thumbnail DELTA

Kies je liever voor Caiway? Dan profiteer je van een superscherp welkomstaanbod. Zo heb je al Internet & Televisie de eerste zes maanden vanaf € 35 (daarna € 52). Natuurlijk profiteer je van een gratis installatie door de monteur zodat je zeker weet dat alles werkt. Met ruim 70 zenders en interactieve TV met opnemen, terugkijken en live TV pauzeren is er altijd wat te zien!

Caiway

Meld je dus aan via de links of foto's op deze pagina! Laten we het samen doen!

 

Caiway Clubactie Facebook 1200x628 DEF HR