vv Winsum wil een bloeiende en actieve vereniging zijn van en voor iedereen. Daarnaast zijn we ambitieus. Zo willen we blijven investeren in onze jeugdopleiding en zijn de voorbereidingen voor een nieuw sportpark (Winsum West) in volle gang. Deze ambities kunnen we niet realiseren zonder onze sponsoren. Gelukkig zijn er veel ondernemers die bereid zijn vv Winsum te steunen. Elke maand stellen wij in het vervolg een sponsor aan u voor. Deze maand de primeur voor Slagerij Menno Knot uit Zuidhorn.

In 2006 zijn Menno en Mirjam Knot een eigen slagerij begonnen in Zuidhorn. Sindsdien is er veel veranderd. Het centrum van Zuidhorn is de laatste jaren totaal vernieuwd. Het resultaat mag er zijn. De winkel is centraal gelegen en straalt vakmanschap uit. Bezoekers van een thuiswedstrijd van vv Winsum Zaterdag 1 kunnen dit vakmanschap ongetwijfeld bevestigen. De gehaktballen op sportpark Schouwerzijlsterweg worden geleverd door slagerij Menno Knot.

mk1Menno en Mirjam zijn geen onbekenden bij vv Winsum. De familie Knot woont inmiddels in Baflo, maar beide zoons voetballen bij de jeugd.

Menno is een groot voetballiefhebber en dat is voor hem een belangrijke reden om als sponsor betrokken te zijn bij diverse voetbalverenigingen, waaronder vv Winsum.  Hij vindt het leuk om contacten te onderhouden in de voetbalwereld. Bijzonder trots is hij op Kids United. Kids United maakt voetbal mogelijk voor kinderen met een handicap.

Vooral de identiteit van de vereniging is belangrijk: hoe wil je vereniging zijn. Uitdagingen blijven er genoeg, ook voor vv Winsum: hoe kom je als vereniging aan voldoende vrijwilligers, waar wil je naartoe met de jeugd, hoe faciliteer je een goede doorstroming naar prestatievoetbal etc.

mk2 Slagerij Menno Knot is op dit moment stersponsor van vv Winsum. Het sponsorcontract loopt af in 2017, maar inmiddels is afgesproken dat de  samenwerking ook de komende 3 jaar wordt gecontinueerd. Daarmee maakt ook Slagerij Menno Knot voetbal in Winsum mogelijk. Bedankt!

Meer weten over slagerij Menno Knot? www.slagerijmennoknot.nl

Met sportieve groet