Beste trainers, leiders, spelers, speelsters en ouders,

De deur die de laatste weken/maanden op een kier stond met betrekking tot de mogelijkheid om te mogen trainen is naar aanleiding van de laatste persconferentie over de Corona situatie van demissionair premier Rutte weer een beetje verder opengegaan.

Een groot verschil zit hem wel eens in een kleine aanpassing van de “spelregels”. Dat ene uurtje langer buiten mogen zijn, dat ene uurtje langer gebruik mogen maken van onze velden en dat ene uurtje later thuis te mogen komen…. en dan komt daar dan ook nog het ene uurtje van de zomertijd bij en de zon gloort weer een beetje meer aan de horizon van het Geert Reinders Sportpark Winsum West!

Voor onze jeugdafdeling gaat er qua regels weinig veranderen maar als club willen wij hen toch de gelegenheid bieden om op de zaterdag weer eens een onderlinge wedstrijd te kunnen spelen.

Ook voor onze senioren t/m 26 jaar willen we graag de ruimte bieden om onderling weer eens een wedstrijd te kunnen spelen. Deze wedstrijden zullen naast de kunstgrasvelden ook op de overige veld(en) gespeeld gaan worden.

Ook op de trainingsdagen gaan we de belasting van ons hoofdveld wat opvoeren, natuurlijk wel rekening houdende met de weersomstandigheden. Hierdoor gaat de “deur” op ons sportpark toch ook weer een beetje verder open, maar nog wel altijd zonder publiek en zonder gebruik te mogen maken van de kleedkamers en de kantine helaas.

Veel plezier & succes!!

Groeten namens het bestuur,
Jan Jaap Zijlstra
Bestuurslid Voetbal Zaken