Vv Winsum is op zoek naar mensen met een EHBO/BHV diploma of die bereid zijn deze te halen! Vv Winsum streeft naar een poule van 15-20 vrijwilligers welke elk 2x per seizoen EHBO dienst willen draaien op zaterdagmiddag tijdens wedstrijden. We hebben de sterke wens en voelen de noodzaak om altijd een EHBO aanspreekpunt op de club aanwezig te hebben. Op zaterdagochtend op wedstrijddagen is Niels Zantingh aanwezig tot 12.00 uur, tot op heden is de middag nog niet ingevuld. Op deze middag kan de EHBO-er gewoon rondlopen/ voetbal kijken op het sportpark, maar is dan telefonisch bereikbaar indien zich op de velden iets voordoet. Als er voldoende aanmeldingen zijn voor het behalen van een EHBO diploma, zal een cursus binnen vv Winsum worden georganiseerd.

Vind je het leuk om op deze manier een steentje bij te dragen aan de club, of heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Neil Judkins via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..