Beste senioren,

De nieuwe getroffen maatregelen vanuit de overheid treffen ons heren- en vrouwenvoetbal hard.
We kunnen helaas geen wedstrijden meer voetballen of partijspel spelen op de training.
We mogen ook niet gewoon met de gehele groep trainen en ook geen fysiek contact meer hebben.
Dat maakt onze sport beoefenen een stuk lastiger.
Uiteraard proberen we als vereniging binnen de gestelde kaders van de overheid toch voetbal mogelijk te maken en dat doen we als volgt:

Ieder seniorenteam kan op zijn eigen tijd blijven trainen.

Bij de teams met een trainer, is de trainer verantwoordelijk voor het nakomen van de onderstaande regels.
* We trainen in groepen van 4 personen in afgebakende vakken en je houdt 1,5 meter afstand tot elkaar;
* Je blijft de gehele training bij je groep. De trainer kan in elk vak een andere trainingsvorm geven (je mag dus met je gehele groep naar een ander vak opschuiven).
* We komen op de gevraagde tijd op het sportpark aan. We verzamelen per groep (uiteraard op 1,5 meter van elkaar) in het toegewezen vak;
* We staan niet met een groep te wachten totdat we het veld op gaan. We betreden zo ver mogelijk van elkaar het veld;
* Wanneer de training afgelopen is verlaat je direct het sportpark;
* Wanneer je klachten hebt die Corona gerelateerd zijn, dan blijf je thuis;
* Wanneer je in afwachting bent van een testuitslag of wanneer je een test hebt aangevraagd, dan blijf je thuis.

Vervoer naar en van de training:
* Je komt en gaat alleen, dus ook niet afspreken om met meerdere mensen te fietsen/wandelen;
* Zorg ervoor dat je de RIVM regels opvolgt indien je bijvoorbeeld samen in één auto reist (mondkapje).

Faciliteiten:
* Naast de kantine zijn ook de kleedkamers en douches zijn gesloten.

* Publiek is niet welkom op het Geert Reinders Sportpark Winsum West.

Wanneer je geen trainer bij het team hebt maar toch met elkaar bezig wilt zijn met voetbal wijzen wij jullie op de verantwoordelijkheid die je hebt en het nakomen van de regels zoals hierboven opgesteld.

Het niet nakomen van de regels kan leiden tot verwijdering van het sportpark, aangezien de club aansprakelijk is voor de aanwezigheid van de sporters.

Één ding is duidelijk: WE DOEN HET SAMEN!

“Blijf gezond, denk om jezelf maar ook zeker om elkaar!”

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Jan Jaap Zijlstra (Voetbal Zaken)