Update aangaande de mogelijkheden m.b.t. trainingen ingaande maandag 19 oktober a.s.

• Alle wedstrijden, zowel competitie-, beker- als oefenwedstrijden, gaan niet door.
  • Alle jeugdteams (inclusief O19) mogen weer trainen.
  • De keeperstraining gaat ook weer door. Hierbij moet rekening gehouden worden dat bij keepers van 18 jaar en ouder er maximaal 4 personen in een afgebakende ruimte mogen zijn, waarbij altijd minimaal de 1,5 meter afstand aangehouden wordt.
  • De hersteltrainer mag ook weer aan de slag, rekening houdende bij 18 jaar en ouder dat er maximaal 4 personen (inclusief de trainer) in een afgebakende ruimte mogen zijn waarbij altijd minimaal de 1,5 meter afstand aangehouden moet worden.
  • De senioren mogen weer trainen. Hier zijn een aantal regels aan verbonden t.w.:
    • Trainen in groepjes van maximaal 4 spelers!
    • Deze spelers blijven gedurende de gehele training bij elkaar!
    • Het is verplicht om ook binnen deze groepjes minimaal de 1,5 meter afstand te houden.
    • De trainer mag zich niet bevinden binnen de ruimte waar de groepjes hun oefeningen doen.
  • Publiek is niet welkom op het Geert Reinders Sportpark Winsum West.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten, ook de kantine blijft gesloten.