Beste leden, donateurs, sponsoren en vrienden van vv Winsum,

De dag dat wij gaan verhuizen naar ons prachtige nieuwe sportcomplex komt steeds dichterbij! Op 27 juni is het zo ver, dan gaan wij alles vanuit het clubhuis aan de Schouwerzijlsterweg verhuizen naar ons nieuwe clubhuis.

Rondleiding nieuw clubgebouw
Er komen veel mailtjes, telefoontjes en appjes binnen met de vraag of het mogelijk is om eens in het nieuwe gebouw te kunnen kijken. Natuurlijk is dat mogelijk! Op de onderstaande momenten organiseren wij een rondleiding door het nieuwe clubgebouw. Per blok kunnen er maximaal 15 personen mee. Vanzelfsprekend houden we ons daarbij aan de RIVM richtlijnen.

Dinsdag 26 mei                                19.30 - 20.00
Donderdag 28 mei                          19.30 - 20.00
Zaterdag 30 mei                              09.00 - 09.30
                                                           10.00 - 10.30

Opgave is mogelijk door een mail te sturen naar Robert Veldwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vol=vol.

Steun de club!
Ook financieel merken we de gevolgen van de Corona maatregelen. We krijgen diverse vragen of het mogelijk is de vereniging ook financieel gezien extra te steunen. Fantastisch dat leden zich zo betrokken voelen. We zijn van plan om later dit jaar nog diverse acties te organiseren om alle investeringen op het nieuwe sportpark mogelijk te maken. Vanzelfsprekend is het nu ook mogelijk de vereniging te steunen.

Koop een baksteen

Het is nog steeds mogelijk om voor 25 euro een baksteen aan te schaffen voor het nieuwe sportpark. We zijn nog steeds op zoek naar extra financiële middelen om alle investeringen mogelijk te maken. Het aanschaffen van een baksteen kan via www.letsrock-vvwinsum.nl.

Donatie of sponsoring

Daarnaast is het ook mogelijk een donatie te doen of vv Winsum te sponsoren.  Aan het einde van de rondleiding zetten we een donatiebox neer. Voor overige mogelijkheden:

Laten we het samen doen!

Bestuur vv Winsum