Het is eindelijk zover! De basisvoorzieningen zijn geregeld, er is toegang naar de velden, er is licht en de doelen staan er. Wij mogen het kunstgras gebruiken! Deze velden worden tot nader order echter enkel en alleen voor trainingsdoeleinden gebruikt. Het is dus nog niet toegestaan hier (oefen)wedstrijden op te spelen.

Zoals jullie weten zijn er nog vrijwel geen faciliteiten op het toekomstige sportpark, houd hier dus rekening mee. Wij hebben geprobeerd zo veel mogelijk alle teams op de kunstgrasvelden te laten trainen, dit is helaas niet altijd mogelijk. Het trainingsschema voor het gebruik van de kunstgrasvelden vinden jullie hier onder.

Let op: Wij hebben het geluk de velden voortijdig te kunnen gebruiken, de rest van het terrein blijft voorlopig een bouwlocatie. We moeten dus voorzichtig zijn op en rondom de velden. Openbare verlichting wordt pas in de loop van het volgende jaar aangelegd, het is er dus erg donker. Neem bij gebruik van deze velden daarom de spelregels voor gebruik kunstgrasvelden (zie hieronder) in acht en wees voorzichtig.

Trainers van de teams die als eerste trainen op een dag, zorg dat je een zaklamp of telefoon met licht bij je hebt!

Veel plezier!

Bestuur vv Winsum

Traningsschema seizoen 2019 2020 v3c

Spelregels gebruik kunstgrasvelden 2 12