**Update**

Omdat de nieuwe tenues voor de jeugdteams op dit moment helaas nog niet geleverd zijn en pas in de loop van komende week naar verwachting zullen binnenkomen, vervalt de kledinguitgifte voor de jeugdteams op zaterdag 24 augustus. Op deze ochtend kunnen de seniorenteams hun tassen wel afhalen, evenals de teams die voor de 31e nog een oefenwedstrijd spelen.

Er komt een extra uitgifteavond op donderdag 29 augustus van 1930 tot 2200uur. Dit moment is in eerste instantie bedoeld voor de jeugdteams die op de 31e hun bekerwedstrijd moeten spelen.

Het geplande uitgiftemoment op 31 augustus blijft staan voor de overige teams.

Locatie: Kleedkamer 1, Sportpark Schouwerzijl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste trainers en leiders,

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Dit betekent dat alle teams weer zullen worden voorzien van de benodigde kleding en materialen. Hieronder vind je de informatie over wanneer en hoe je de kleding en materialen kunt ophalen.

Afhaaldata en -tijden:

• zaterdagochtend 24 augustus tussen 10:00u – 12:00u
  • zaterdagochtend 31 augustus tussen 10:00u – 12:00u

Locatie: Kleedkamer 1, Sportpark Schouwerzijl

Op bovengenoemde momenten kunnen jullie de kledingtassen en materialen komen afhalen.

Verhinderd?

Probeer zo mogelijk iemand anders te regelen die de spullen af kan halen. Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met een van onderstaande personen om dit af te stemmen en een afspraak te maken.

Heren 1, 2 en 3                                 Robert Veldwijk               (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Overige seniorenteams                Edgar Siegers                    (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Vrouwen 1, 2 en 7x7                      Yvonne Visser                   (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Juniorenteams                                 Jaap Tukker                       (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Commissie Kleding en Materialen vv Winsum