Vrienden van vv Winsum: voor, door en met elkaar!

De Vrienden van vv Winsum bestaat uit een groep leden die vv Winsum een warm hart toedraagt. Elk lid betaalt jaarlijks een contributie van € 50,- om lid te zijn en dit geld wordt geïnvesteerd in de vereniging. Er wordt geen geld besteed aan teamsponsoring, maar er wordt geïnvesteerd in gemeenschappelijke doelen binnen de vereniging om de vereniging een professionele uitstraling te geven en om te investeren in secundaire voorzieningen waar de vereniging de financiële middelen niet voor heeft. De vereniging is zelf verantwoordelijk voor het bekostigen van primaire zaken zoals kleding, ballen, trainingsmaterialen, etc.

Door deze secundaire projecten te realiseren hopen wij met de Vrienden van vv Winsum de club te voorzien van allerlei voorzieningen. Waarbij wij altijd één van de volgende pijlers in de gaten houden:

  • Draagt het bij aan de continuïteit van de vereniging
  • Heeft het een positief effect op de uitstraling van de vereniging
  • Het waarborgen van de veiligheid en plezier op het sportpark

Zo is er in het verleden onder andere geïnvesteerd in een AED, een besproeiingsinstallatie, dug-outs, een rolstoelvriendelijke toegang en nog veel meer.

Eens per jaar zal er een ledenvergadering worden gehouden. Vooraf aan deze ledenvergadering kunnen er zaken ingebracht worden waarin we kunnen investeren. Tijdens de vergaderingen worden deze punten gepresenteerd met een budget en daarna wordt er door de leden gestemd of de investering door kan gaan. Voor kleine investeringen wordt door het bestuur van de Vrienden van vv Winsum zelf een beslissing genomen. Op de website houden wij iedereen op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Leden van de Vrienden van vv Winsum hebben daarnaast ook gratis toegang tot het sportpark bij alle wedstrijden van het eerste elftal en hebben toegang tot sprekersavonden met prominente/bekende sprekers.

Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar en er zal ook per kalenderjaar een factuur worden gestuurd. 

Wilt u ook lid worden van de Vrienden van vv Winsum of heeft u ideeën/suggesties voor nieuwe projecten? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U wilt toch ook deel uit maken van de club die deze fantastische projecten voor vv Winsum uitvoert?

Contactgegevens bestuur algemeen                              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Vrienden van vv Winsum:
Ramon Kauw                          
Bjorn Brands
Olivier van der Klei                                                                                                                                    
Reyer Kooijinga
Rick Schaaphok