Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een geheel voetbalseizoen, dus van 1 juli tot en met 30 juni. De ledenadministratie van vv Winsum wordt verzorgd door Jacqueline Breukelman. Zij is de enige contactpersoon voor het aanmelden als lid, het doorgeven van wijzigingen in gegevens en het opzeggen van het lidmaatschap. Het opzeggen kan derhalve niet bij een bestuurslid, de trainer/coach of een andere persoon binnen de vv Winsum-organisatie!

Aanmelding kan via het aanmeldingsformulier op de website. Daarnaast kunnen wijzigingen (adres, email, telefoon, enz.) en opzegging alleen schriftelijk via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Overschrijvingen vinden plaats van een andere vereniging naar vv Winsum of van vv Winsum naar een andere vereniging. In geval van overschrijving hanteert de KNVB strikt de regel dat de administratieve afhandeling uiterlijk op 15 juni moet zijn afgerond. Opzegging zonder overstap naar een andere vereniging dient vóór 1 juli plaats te vinden.Overigens kunnen spelers die graag een keer bij vv Winsum willen meetrainen alvorens een definitieve keuze te maken eveneens contact opnemen met de ledenadministratie. Jacqueline zorgt dat er contact wordt gezocht met de juiste personen binnen vv Winsum en weet op veel vragen het juiste antwoord.

Contributie

Ieder lid van vv Winsum is contributie verschuldigd. De hoogte van de contributie varieert tussen spelende leden en niet-spelende leden en binnen eerstgenoemde categorie afhankelijk van de leeftijdsklasse waarin het lid actief is. Jaarlijks worden vóór 1 juli de contributiebedragen per categorie voor het nieuwe seizoen gepubliceerd op de website onder het menu Clubinfo/Lidmaatschap/Contributie. De contributieadministratie wordt verzorgd door Harry Schaaphok. Hij is te bereiken via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het overgrote deel van de leden heeft aan vv Winsum toestemming gegeven om de contributie automatisch te incasseren en wel in vier termijnen (eind augustus, eind oktober, eind januari en eind april). Automatische incasso is niet alleen voor leden het gemakkelijkst, maar ook voor de vereniging. Vandaar ook dat leden die geen machtiging hebben afgegeven jaarlijks € 15,- extra in rekening gebracht krijgen ter compensatie van de aanvullende administratiekosten. Doordat het lidmaatschap wordt aangegaan voor een geheel voetbalseizoen is ook bij opzegging gedurende het seizoen het volledige contributiebedrag verschuldigd! In geval van een betalingsachterstand ontvangt een lid eerst een betalingsherinnering. Indien hierop nog altijd niet wordt betaald, worden aanvullende maatregelen getroffen. Zo wordt het lid de toegang tot trainingen ontzegd en wordt de spelerskaart ingetrokken waardoor betreffend lid niet langer gerechtigd is om aan officiële KNVB wedstrijden deel te nemen. Uiteraard passen wij deze maatregelen liever niet toe.

 

Informatieboekje nieuwe leden

infoboekje