De commissie voetbalzaken van vv Winsum is trots dat Jeroen de Munck komend seizoen trainer wordt van zaterdag 2 en dat Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) Deni van Dalsem verbonden blijft aan onze mooie club.

Deni van Dalsem

Deni is sinds dit seizoen Hoofd Jeugd Opleiding en heeft het eerste half jaar vooruitgang geboekt in het faciliteren van ons jeugdkader. Het Technisch Opleidings Plan (TOP vv Winsum) heeft meer vorm gekregen, er is voor elke categorie veel voetbalmateriaal beschikbaar en bruikbaar en samen met de trainers en commissie voetbalzaken is hij bezig om verder invulling te geven aan de rode voetbaldraad die de club graag terug wil zien in de hele jeugdopleiding. Op basis van het eerste half jaar blijkt dat de club nog effectiever kan worden in de voetbalorganisatie en de voetbalontwikkeling. De komende periode gaat de commissie voetbalzaken, HJO, trainers en leiders kijken hoe dit gerealiseerd kan worden. Deni is daarnaast nauw verbonden met vv Winsum en brengt met zijn voetbalkennis en enthousiasme veel energie mee om het jeugdvoetbal naar een hoger plan te tillen. Kortom: genoeg mooie voetbal ingrediënten om de samenwerking te verlengen!

Jeroen de Munck

Na het hoofdtrainerschap bij HS'88, De Heracliden, Poolster en ONR is vv Winsum verheugd dat Jeroen de Munck met ingang van komend seizoen hoofdtrainer wordt van zaterdag 2. Jeroen is geen onbekende binnen de club en het dorp Winsum. Hij is zijn trainerschap bij de senioren ooit begonnen bij Viboa 2. Met de aanstelling van Jeroen de Munck denkt de club de ideale trainer in huis te hebben die een bijdrage kan leveren aan de doorstroming en de ontwikkeling van (jeugd)spelers bij de senioren richting het voetbalniveau van zaterdag 1 en 2. Vv Winsum is daarom blij dat Jeroen komend seizoen weer trainer is. Beide partijen kijken uit naar de nieuwe samenwerking!