Op beide complexen hebben we een goed werkend AED apparaat tot onze beschikking. We vinden het vanuit de vereniging erg belangrijk dat er voldoende getrainde mensen op onze voetbalcomplexen aanwezig zijn die de apparaten kunnen bedienen. Daarom organiseren we samen met de Tennisvereniging Winsum 3 cursusavonden op de volgende data:
- Woensdag 21 februari 2018
- Maandag 12 maart 2018
- Dinsdag 13 maart 2018
Aanvangstijd is 19.30 uur in de kantine van vv Winsum aan de Schouwerzijlsterweg of Schilligeham (dit komt t.z.t. in de definitieve uitnodiging te staan).

We hebben nog een aantal plaatsen over. Als je interesse hebt kan je je t/m 7 februari aanstaande aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- naam en geboortedatum

- telefoonnummer